srg-original-2-w1920-h1920118x0-ispng

SHETLAND REEL ORIGINAL GIN

Längst upp i den brittiska sjön ligger Shetlandsöarna, där Nordsjön möter Atlanten. Det är en plats för mysterium och hemligheter. Av långa sommardagar, långa vinternätter och dramatiska väder. I hjärtat av Shetland ligger dess samhälle som delar en passion för fint hantverk och kvalitet.

Destilleriet
Ligger vid den mest norra änden av Unst, den mest nordliga ön i Storbritannien. Det är bara tillgängligt från Shetlands fastland med två färjeturer via Vell. Saxa Vord Distillery är Shetland Reels födelseplats och besökare är välkomna att besöka, lära sig mer och viktigast vara med oss i vårt populära smakprovrum!

Vårt prisbelönta hantverksgin fångar kärleksfullt vår natur. Vårt signaturrecept använder de söta doftande bladen av äppelmynta som odlas och skördas på Unst och ger en unik äkta smak av Shetland.

Smakanmärkningar: Näsan har en antydan av enbär med en subtil blandning av kryddor och citrus. Den ursprungliga gommen har enbär, blandat krydda, sötma med en citrus tang och en uppfriskande antydan till mynta i slutet. Finishen är ren och fräsch.

Servera: 50 ml Original Gin, Fever-Tree Original, kil av rosa grapefrukt, kvist av mynta, kvist lavendel,

servera i stenglas med mycket is.

Utmärkelser: Silvermedalj 2015 vid San Francisco World Spirits Awards. 2015 Högt berömd för bästa hantverkare Drink Scottish Rural Awards

Pris: 582,00
Volym: 700ml
Beställ: 8294501

Beställningsinformation kommer inom kort.